Intenzivní dvoudenní akce s programem na nápravu koktavosti

Na speciální a již tradiční akci Vás zve klinika LOGO. Chcete prožít víkend plný názorných logopedických technik a seznámit se s novými lidmi, kteří mají podobnou zkušenost s „koktáním“? Chcete se dozvědět více o koktavosti a o možnostech její nápravy? A hlavně si tyto postupy vyzkoušet prakticky, a to zábavnou formou? Akce je připravena pro účastníky od 13 let v termínu 28. – 29. 3. 2015. Víkendové logopedické soustředění v Brně vedou odborníci zabývající se problematikou plynulosti řeči na klinice LOGO již řadu let.

Program

Program bude probíhat v prostorách kliniky LOGO a praktický nácvik řeči při výletě v okolí a v centru města Brna. Stravovat se budeme v brněnských restauracích na vlastní náklady (součást terapie).
Po oficiálním sobotním programu bude možnost setkání s účastníky akce na večeři v nekuřácké restauraci, kde může diskuse probíhat do nočních hodin (pro účastníky nad 18let ?).

Logopedické terapie budou probíhat ve skupinách. Prostřednictvím našeho programu si účastníci vyzkouší logopedické techniky a odnesou si je do praxe v běžném životě.

Termín

• 28. 3. – 29. 3. 2015 (zahájení v sobotu v 9:00)

Místo

• Vsetínská 20, Brno (budova Soukromé kliniky LOGO s.r.o.)

Terapeuti

• PhDr. Petr Staníček

Jak se přihlásit

• napište, že máte zájem o účast – mailem na adresu: logo.stanicek@email.cz (bude Vám zaslána přihláška, kterou potom pošlete vyplněnou zpět)

• 700,- za celý logopedický program (vč. DPH)

V ceně není zahrnuto ubytování, strava a jízdenky hromadnou dopravou po Brně.

Jak uhradit poplatek za akci

Uhradit částku za pobyt můžete osobně, přímo na klinice LOGO v Brně nebo převodem na č.ú.: 27-8588550287/0100

Poznámka: zaplacení částky se bere jako automatické potvrzení své účasti. Maximální počet účastníků je 10. Max doba blokace místa bez zaplacení je jeden týden od přihlášení.